Blog | FAQ | Contact

Installateur worden?

Overweegt je om zonne-energie op te slaan in plaats van deze aan het net te leveren? Dit kan met behulp van een thuisbatterij. Door de energie die je zonnepanelen opwekken zelf te verbruiken, kun je stroomfile op het net verminderen. Dit is niet alleen financieel aantrekkelijk omdat het geld bespaart en oplevert, maar stelt je ook in staat om je eigen duurzame energie te gebruiken.

Samenwerken met Renewatt

Ben je installateur en wil je weten of de thuisbatterij van Renewatt iets voor jouw klanten is? Renewatt biedt thuisbatterijen die eenvoudig te integreren zijn met verschillende zonnepanelen en omvormers. Door een partnership aan te gaan met Renewatt, kun je profiteren van aantrekkelijke inkoopvoorwaarden en uitgebreide technische ondersteuning.

Waarom een thuisbatterij

Begin met besparen

Eenvoudige installatie

De thuisbatterijen van Renewatt zijn compatibel met verschillende systemen. Hierdoor kunnen de batterijen vrijwel altijd worden aangesloten op de bestaande installaties van jouw klanten. De installatie is eenvoudig en kan binnen één dag worden voltooid, waardoor je efficiënt en zonder gedoe te werk kunt gaan.

Technische ondersteuning

Twijfel je over de installatiemogelijkheid van een Renewatt thuisbatterij bij een van je klanten? Leg de situatie aan ons voor en wij denken graag met je mee. Renewatt staat klaar om vragen te beantwoorden en biedt technische service om ervoor te zorgen dat je probleemloos kunt installeren.

Training en certificering

Wil je meer weten over de installatie van de thuisbatterijen? Renewatt levert trainingen op maat. Onze engineers kijken mee of helpen je bij de eerste installatie, zodat je alles weet over de batterijen en het systeem. Hierdoor kun je met vertrouwen en kennis aan de slag.

Aantrekkelijke inkoop voorwaarden

Bij Renewatt gaan we verder dan alleen het leveren van hoogwaardige thuisbatterijen en uitgebreide service. Wij bieden installateurs unieke en aantrekkelijke inkoopvoorwaarden die jouw bedrijfsvoering efficiënter en winstgevender maken. Door onze directe samenwerking met de producent kunnen wij niet alleen snelle leveringen garanderen, maar ook zeer concurrerende prijzen bieden. Dit betekent dat je jouw klanten snel en tegen scherpe tarieven kunt bedienen. Ben je benieuwd naar de voordelen van een samenwerking met Renewatt en wat dit voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor een samenwerking.

Installatie Renewatt