Blog | FAQ | Contact

Vakkundige installatie bij jou thuis

Onze vakkundige installateurs komen bij jou thuis om de installatie van je thuisbatterij snel en professioneel te verzorgen. We zorgen ervoor dat alles perfect werkt, zodat je meteen kunt profiteren van je nieuwe energieoplossing.

Advies op maat

We bepalen we de meest geschikte thuisbatterijconfiguratie voor jouw huishouden. Bovendien denken we graag met je mee en bespreken we jouw specifieke wensen tijdens een persoonlijk telefonisch adviesgesprek.

Batterijplan

Onze specialisten begeleiden je bij elke stap op weg naar de ideale thuisbatterij, volledig afgestemd op jouw unieke situatie. Alle benodigde informatie over ons batterijvoorstel ontvang je in je persoonlijke batterijplan.

Werkopname

Als het plan perfect aansluit op jouw wensen, komt een van onze gecertificeerde installateurs bij je langs voor een werkopname. Tijdens dit bezoek stellen we meteen een gedetailleerd en op maat gemaakt installatieplan voor je op.

Installatie thuisbaterrij

Wij verzorgen de installatie van je thuisbatterij en geven je uitgebreide uitleg over alles wat je moet weten. Zo ben je helemaal klaar voor een duurzame toekomst!

Waarom kiezen voor Renewatt?

Overweeg je om jouw huis duurzamer te maken? Een thuisbatterij kan de sleutel zijn tot een groenere leefomgeving en tal van voordelen bieden.

Met een thuisbatterij kun je zonne-energie opslaan die overdag wordt opgewekt, waardoor je ’s avonds en ’s nachts van deze schone energie kunt profiteren. Dit vermindert niet alleen jouw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet, maar helpt ook om de CO2-uitstoot te verminderen en het milieu te beschermen.

Renewatt thuisbatterij

Vrijblijvend advies voor het kiezen van de juiste thuisbatterij.

Offerte aanvragen

Gratis advies

Wat kan ik verwachten?

Stap 1: Contact

Er wordt contact opgenomen met een van onze specialisten.

Stap 2: Persoonlijk aanbod

Op maat gemaakt aanbod o.b.v. jouw situatie en behoeften

Stap 3: Akkoord

Bij een akkoord op de offerte kunnen we aan de slag

Stap 4: Installatie inplannen

Samen kijken we naar een datum om de installatie te verrichten

Stap 5: Succesvolle installatie

Onze installateur installeert de thuisbatterij binnen 1 dag

We helpen je graag verder

Klantverhalen

Ontdek eerdere klantverhalen van. Klanten vertellen over hun ervaringen van de Renewatt thuisbatterij.

Onze kennisbank

Dankzij onze uitgebreide content en een groot aantal artikelen is inspiratie en hulp altijd dichtbij. Houd je kennis up-to-date met de onze artikelen.

Over ons

Leer de gezichten achter Renewatt kennen. Wie zijn we, wat doen we en waar staan we voor?