Blog | FAQ | Contact

Verduurzaming voor gemeentes

Bij Renewatt begrijpen we de belangrijke rol die gemeenten spelen in de transitie naar duurzame energie. Onze slimme thuisbatterij-oplossingen zijn ontworpen om de energietransitie te ondersteunen en uw gemeente duurzamer en veerkrachtiger te maken. Ontdek hoe Renewatt kan helpen om jouw energiedoelen te bereiken en tegelijkertijd kosten te besparen.

De transitie naar duurzame energie

Renewatt biedt gemeenten een uitgebreid pakket aan voordelen die zowel de leefbaarheid als de duurzaamheid aanzienlijk verbeteren. Onze thuisbatterijen vormen de kern van onze innovatieve energieoplossingen. Door het elektriciteitsnet te ontlasten en overtollige energie op te slaan, verminderen we niet alleen de kans op stroomuitval, maar zorgen we ook voor een betrouwbare noodstroomvoorziening.

Thuisbatterijen bieden gemoedsrust voor bewoners en verbetert de energie-efficiëntie van openbare gebouwen en faciliteiten. Bovendien helpen onze slimme batterijen bij het optimaliseren van energiegebruik door energie op te slaan tijdens goedkope momenten en te gebruiken wanneer de vraag hoog is, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen.

Zelf energie opwekken

Verminder CO2-uitstoot van fossiele centrales met je thuisbatterij. Optimaliseer groene stroomoverschotten en vermijd fossiele pieken met slimme energieoplossingen.

CO2-vermindering & duurzaam

Optimaliseer je energiekosten door zelf de allergoedkoopste stroom te gebruiken. Ontdek de thuisbatterij die jouw huis echt begrijpt, waardoor je automatisch goedkope stroom kunt opslaan van het net of je eigen zonnepanelen.

Automatisch verdienen

Ontdek de mogelijkheid om volautomatisch inkomsten te genereren door bij te dragen aan netstabilisatie. Ervaar de technologische revolutie.

Dé oplossing voor jouw bedrijf

Bij Renewatt zorgen we ervoor dat thuisbatterijen worden aangestuurd met ons geavanceerde energiemanagementsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat je batterijen snel hun investering terugverdienen. 

Je hebt de macht om te bepalen wat er gebeurt met je opgewekte zonne-energie. Vermijd afhankelijkheid van wisselende energieprijzen en automatische teruglevering, en beheer zelf je groene energie.

 

Omdat je nog maar een klein deel van je energieverbruik van het net haalt, ben je minder gevoelig voor schommelingen in het energienet. Hierdoor word je minder getroffen door plotselinge prijsstijgingen, heffingen en belastingen.

Door je eigen zonne-energie op te slaan, kun je meer dan de helft besparen op terugleverkosten. Met de afbouw van de salderingsregeling wordt het steeds minder rendabel om zonne-energie terug te leveren, en biedt een thuisbatterij de perfecte oplossing.

De toenemende elektrificatie zorgt voor een enorme belasting op het net. Overdag leveren we massaal zonne-energie terug en ’s avonds gebruiken we allemaal tegelijk energie. Een thuisbatterij buffert en stabiliseert vraag en aanbod, waardoor er meer ruimte ontstaat op het energienet voor verdere verduurzaming.

Subsidies variëren per regio en land. Het is het beste om lokale energieagentschappen of overheidswebsites te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Vrijblijvend advies voor het kiezen van de juiste thuisbatterij.

Offerte aanvragen

Gratis advies

Wat kan ik verwachten?

Stap 1: Contact

Er wordt contact opgenomen met een van onze specialisten.

Stap 2: Persoonlijk aanbod

Op maat gemaakt aanbod o.b.v. jouw situatie en behoeften

Stap 3: Akkoord

Bij een akkoord op de offerte kunnen we aan de slag

Stap 4: Installatie inplannen

Samen kijken we naar een datum om de installatie te verrichten

Stap 5: Succesvolle installatie

Onze installateur installeert de thuisbatterij binnen 1 dag

Julia
Julia
"De thuisbatterij presteert uitstekend"
Lees verder
De thuisbatterij heeft tot nu toe uitstekend gepresteerd en voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Ik raad Renewatt absoluut aan voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare oplossing voor thuisenergie.
Nico
Nico
"Thuisbatterij voldoet aan mijn verwachtingen"
Lees verder
Wij zijn blij met de 5kWh thuisbatterij die Renewatt heeft geleverd. Hun klantenservice was echt top. Waren altijd bereid om te helpen en reageren snel op mijn vragen. De thuisbatterij presteert en voldoet volledig aan mijn verwachtingen.
Dolf
Dolf
"Tevreden met mijn aankoop"
Lees verder
Ik ben tevreden met mijn aankoop van de thuisbatterij. De klantenservice was behulpzaam en reageerde snel op elke vraag die ik had. De batterij zelf werkt perfect en voldoet aan al mijn verwachtingen.
Cedric
Cedric
"Uitstekende service en prima product"
Lees verder
De installatie verliep soepel en de thuisaccu werkt perfect. Uitstekende service en een prima product.
Previous
Volgende

We helpen je graag verder

Klantverhalen

Ontdek eerdere klantverhalen van. Klanten vertellen over hun ervaringen van de Renewatt thuisbatterij.

Onze kennisbank

Dankzij onze uitgebreide content en een groot aantal artikelen is inspiratie en hulp altijd dichtbij. Houd je kennis up-to-date met de onze artikelen.

Over ons

Leer de gezichten achter Renewatt kennen. Wie zijn we, wat doen we en waar staan we voor?