Blog | FAQ | Contact

Verduurzaming voor recreatieparken

Onze slimme thuisbatterijen zijn ontworpen om jouw vakantiewoningen te verduurzamen en tegelijkertijd de aantrekkelijkheid en waarde van jouw accommodaties te verbeteren. Ontdek hoe onze thuisbatterijen jouw recreatiepark kunnen voorbereiden op een duurzame toekomst, terwijl je investeert in energiezekerheid en kostenbesparingen.

Hoe wij jouw recreatiepark verbeteren

We bieden vakantiepark eigenaren een breed scala aan voordelen die zowel de leefkwaliteit als de waarde van de woningen aanzienlijk zullen verhogen. Onze thuisbatterijen staan centraal in onze duurzame en innovatieve aanpak. Door het elektriciteitsnet te ontlasten, verminderen we niet alleen de kans op stroomuitval, maar bieden we ook een naadloze noodstroomvoorziening voor continu comfort. Voor potentiële kopers betekent dit gemoedsrust. Zij hoeven zich namelijk geen zorgen te maken over stroomuitval, waardoor de waarde en aantrekkelijkheid van de woning aanzienlijk stijgen.

Bovendien optimaliseren onze slimme batterijen het energieverbruik door energie in te kopen op voordelige momenten, wat resulteert in lagere energiekosten voor nieuwe eigenaren. Met de mogelijkheid om volledig op zonne-energie te draaien en het eigen energieverbruik te verdubbelen, bieden we een aantrekkelijke oplossing voor diegenen die op zoek zijn naar een duurzame en kostenefficiënte vakantiewoning.

Thuisbatterij recreatieparken

Dé oplossing voor jouw bedrijf

Bij Renewatt zorgen we ervoor dat thuisbatterijen worden aangestuurd met ons geavanceerde energiemanagementsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat je batterijen snel hun investering terugverdienen. 

Je hebt de macht om te bepalen wat er gebeurt met je opgewekte zonne-energie. Vermijd afhankelijkheid van wisselende energieprijzen en automatische teruglevering, en beheer zelf je groene energie.

 

Omdat je nog maar een klein deel van je energieverbruik van het net haalt, ben je minder gevoelig voor schommelingen in het energienet. Hierdoor word je minder getroffen door plotselinge prijsstijgingen, heffingen en belastingen.

Door je eigen zonne-energie op te slaan, kun je meer dan de helft besparen op terugleverkosten. Met de afbouw van de salderingsregeling wordt het steeds minder rendabel om zonne-energie terug te leveren, en biedt een thuisbatterij de perfecte oplossing.

De toenemende elektrificatie zorgt voor een enorme belasting op het net. Overdag leveren we massaal zonne-energie terug en ’s avonds gebruiken we allemaal tegelijk energie. Een thuisbatterij buffert en stabiliseert vraag en aanbod, waardoor er meer ruimte ontstaat op het energienet voor verdere verduurzaming.

Subsidies variëren per regio en land. Het is het beste om lokale energieagentschappen of overheidswebsites te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Vrijblijvend advies voor het kiezen van de juiste thuisbatterij.

Offerte aanvragen

Gratis advies

Wat kan ik verwachten?

Stap 1: Contact

Er wordt contact opgenomen met een van onze specialisten.

Stap 2: Persoonlijk aanbod

Op maat gemaakt aanbod o.b.v. jouw situatie en behoeften

Stap 3: Akkoord

Bij een akkoord op de offerte kunnen we aan de slag

Stap 4: Installatie inplannen

Samen kijken we naar een datum om de installatie te verrichten

Stap 5: Succesvolle installatie

Onze installateur installeert de thuisbatterij binnen 1 dag

Julia
Julia
"De thuisbatterij presteert uitstekend"
Lees verder
De thuisbatterij heeft tot nu toe uitstekend gepresteerd en voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Ik raad Renewatt absoluut aan voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare oplossing voor thuisenergie.
Nico
Nico
"Thuisbatterij voldoet aan mijn verwachtingen"
Lees verder
Wij zijn blij met de 5kWh thuisbatterij die Renewatt heeft geleverd. Hun klantenservice was echt top. Waren altijd bereid om te helpen en reageren snel op mijn vragen. De thuisbatterij presteert en voldoet volledig aan mijn verwachtingen.
Dolf
Dolf
"Tevreden met mijn aankoop"
Lees verder
Ik ben tevreden met mijn aankoop van de thuisbatterij. De klantenservice was behulpzaam en reageerde snel op elke vraag die ik had. De batterij zelf werkt perfect en voldoet aan al mijn verwachtingen.
Cedric
Cedric
"Uitstekende service en prima product"
Lees verder
De installatie verliep soepel en de thuisaccu werkt perfect. Uitstekende service en een prima product.
Previous
Volgende

We helpen je graag verder

Klantverhalen

Ontdek eerdere klantverhalen van. Klanten vertellen over hun ervaringen van de Renewatt thuisbatterij.

Onze kennisbank

Dankzij onze uitgebreide content en een groot aantal artikelen is inspiratie en hulp altijd dichtbij. Houd je kennis up-to-date met de onze artikelen.

Over ons

Leer de gezichten achter Renewatt kennen. Wie zijn we, wat doen we en waar staan we voor?