Blog | FAQ | Contact

Verduurzaam je (nieuw)bouwprojecten

Geef je (nieuw)bouwprojecten een duurzame boost met onze geavanceerde en gemakkelijk te implementeren residentiële energieopslagoplossingen. Hiermee verhoog je niet alleen de waarde van je projecten voor de eindklant, maar zorg je ook voor een duurzame oplevering.

Duurzame projecten

De slimme thuisbatterijen van Renewatt geven wij projectontwikkelaars de kans om hun projecten te verduurzamen en aantrekkelijker te maken voor kopers. Door deze batterijen op te nemen, kunnen ze energie-efficiënte woningen creëren die voldoen aan de groeiende vraag naar milieuvriendelijkheid. Dit versterkt hun imago en onderscheidt hun projecten op de markt, met een grotere aantrekkingskracht voor bewoners die op zoek zijn naar energiezuinige en toekomstbestendige woningen.

Aantrekkelijker maken voor potentiële kopers

Onze thuisbatterijen helpen projectontwikkelaars hun projecten duurzamer, kostenefficiënter en aantrekkelijker te maken. Deze batterijen verlagen de energierekening door opslag en gebruik van energie tijdens piekuren. Ze verminderen de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en CO2-uitstoot, wat bijdraagt aan een milieuvriendelijke leefomgeving. Met geïntegreerde thuisbatterijen zijn woningen verzekerd van constante, duurzame energie en lagere kosten.

Minder druk op het energienet

Onze thuisbatterijen helpen projectontwikkelaars de druk op het energienet te verminderen. Door deze batterijen in hun projecten op te nemen, kunnen woningen energie opslaan tijdens daluren en gebruiken tijdens piekuren, wat de piekbelasting verlaagt en zorgt voor een stabielere energievoorziening. Dit vermindert het risico op stroomuitval, wat aantrekkelijk is voor bewoners. Bovendien werken we samen met netbeheerders aan netcongestiemanagement via onze slimme thuisbatterijen.

De toekomst voor energieopslag

De thuisbatterij van Renewatt biedt diverse voordelen die het interessant maken voor een breed publiek:

Renewatt projectontwikkelaar 02 (1)

Vrijblijvend advies voor het kiezen van de juiste thuisbatterij.

Offerte aanvragen

Gratis advies

Wat kan ik verwachten?

Stap 1: Contact

Er wordt contact opgenomen met een van onze specialisten.

Stap 2: Persoonlijk aanbod

Op maat gemaakt aanbod o.b.v. jouw situatie en behoeften

Stap 3: Akkoord

Bij een akkoord op de offerte kunnen we aan de slag

Stap 4: Installatie inplannen

Samen kijken we naar een datum om de installatie te verrichten

Stap 5: Succesvolle installatie

Onze installateur installeert de thuisbatterij binnen 1 dag

We helpen je graag verder

Klantverhalen

Ontdek eerdere klantverhalen van. Klanten vertellen over hun ervaringen van de Renewatt thuisbatterij.

Onze kennisbank

Dankzij onze uitgebreide content en een groot aantal artikelen is inspiratie en hulp altijd dichtbij. Houd je kennis up-to-date met de onze artikelen.

Over ons

Leer de gezichten achter Renewatt kennen. Wie zijn we, wat doen we en waar staan we voor?